Sposób przygotowania

Z białka, mąki, soli i mleka przygotować niezbyt gęste ciasto naleśnikowe (w razie potrzeby dolać wody). Patelnię smarować odrobiną oliwy, usmażyć 4 naleśniki. Każdy naleśnik posmarować ½ łyżki dżemu i nałożyć na niego 25 g białego sera. Zwinąć w rulon.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    uwielbiam naleśniki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    bardzo apetyczne, aż ślinka cieknie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !