Sposób przygotowania

Mąkę, proszek budyniowy i żółtka rozmieszać w 1/2 szkl wody. Zalewę z brzoskwiń zagotować, wlać rozmieszane żółtka z mąką i ugotować budyń, odstawić, przestudzić. Masło utrzeć z cukrem pudrem na puszysty krem dodając stopniowo przestudzony budyń. Brzoskwinie pokroić na kawałki, włożyć do kremu, wymieszać. Na blat biszkoptowy wyłożyć 3/4 kremu, przykryć drugim ciastem. Wierzch posmarować pozostałym kremem, posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam, pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny z takim kremem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo fajny ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !