Sposób przygotowania

Kalafior ugotować w osolonej wodzie na półmiękko.Wyjąć i podzielić na mniejsze różyczki.Z mąki,jajek,wody zrobić ciasto ,doprawić do smaku.Różyczki kalafiora maczać w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jadłam , nawet smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    moje smaki a kalafiora uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobre-polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !