Sposób przygotowania

Mielone wyrobić ze wszystkimi składnikami (cebuli tylko połowa, zetrzeć ją na tarce jarzynowej). Uformować klopsiki i smażyć na tłuszczu (do wyboru margaryna, olej, smalec). Drugą połowę cebuli (również startą na tarce) pod koniec smażenia klopsów dodać do tłuszczu, następnie takim tłuszczykiem polać ziemniaki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takich jeszcze nie robiłam,bardzo ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    robię podobne-są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    robię podobne-są pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale rumiane
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetyczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !