Sposób przygotowania

Mąkę, olej i wodę zagniatamy na ciasto. Gdy będzie gotowe podsypujemy je mąką i wałkujemy. Na koniec wycinamy tradycyjne krążki na pierogi.
Kapustę kroimy i gotujemy do miękkości. W osobnych garnkach gotujemy grzyby i mięso,a gdy będą gotowe mielimy je przez maszynkę. Na koniec wszystkie składniki tj: kapustę, grzyby i mięso mieszamy razem i doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem Prymat. Gotowy farsz nakładamy na krążki ciasta i zwijamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam pierogi
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubimy i często robimy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne! Uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    na pewno smacxzne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ja bym się skusiła
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !