Sposób przygotowania

Na biszkopt: Ubijamy białka z cukrem, dodajemy żółtka, olej, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto dzielimy na 3 części. Do jednej dodajemy mak, do drugiej wiórki kokosowe, a do trzeciej kakao.
Na blaszkę wykładamy po łyżce ciasta z każdej porcji, biszkopt pieczemy ok. 35 minut w 180 stopni.
Krem przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Biszkopta przekrawamy i przekładamy 3/4 kremu, resztą smarujemy wierzch placka, dekorujemy wiórkami i kokosem. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Bardzo fajnie wygląda, napewno smaczne:):):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    świetny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    zapomniałaś dodać dżem do opisu, ale po zdjęciu poznaję, że smarujemy wierzch i wtedy wiórki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,na pewno smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !