Sposób przygotowania

Słoninę i boczek kroimy w kostkę i topimy na wolnym ogniu.Gdy wytopiona słonina będzie przeźroczysta dodać pokrojoną cebule w kostkę i smażymy aż zrobi się złota.Zdejmujemy z ognia dodajemy zioła i odstawiamy do ostudzenia.Od czasu do czasu należy przemieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    moj tata uwielbia takie smakołyki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię, zwłaszcza do domowego chlebka i z kiszonym ogórkiem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    też lubię zwłaszcza zimą
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nigdy o takim nie pomyślałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !