Składniki:
mąka przenna | 150 g |
jaja | 2 szt |
woda | 125 ml |
mleko | 150 ml |
słonina | 10 g |
sól | do smaku |
wieprzowina | 320 g |
wołowina | 125 g |
cebula | 50 g |
mąka ziemniaczana | 20 g |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia | 75 g |
mąka przenna | 150 g |
jaja | 2 szt |
woda | 125 ml |
mleko | 150 ml |
słonina | 10 g |
sól | do smaku |
wieprzowina | 320 g |
wołowina | 125 g |
cebula | 50 g |
mąka ziemniaczana | 20 g |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia | 75 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: