Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, pokroić na drobne cząstki. Przyprawę do gyrosu wymieszać z wodą. Zalać nią cząstki kurczęce, wymieszać i odczekać około 15-20 minut. Przełożyć do żaroodpornego naczynia i piec około 20-30 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    zdrowsza wersja fast foodu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zdrowsza ale mimo to smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pomyslowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetny pomysł na eliminację smażenia :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    i tak pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    przyda się taki przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczny gyros
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    taki obiad - to coś dla mnie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na moje odchudzanie w sam raz!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !