Sposób przygotowania

Do mięsa, wbić jajko, dodać bułkę tartą (ilość zależy od konsystencji masy mięsnej w trakcie mieszania, nie może być zbyt rzadka), doprawić przyprawami do smaku. Formować pulpety maczając łyżkę i dłonie w zimnej wodzie. W garnku zagotować wodę z kostka rosołową. Rzucać pulpety na gotujący się wywar.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lekkostrawne i dobre...
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    wyglądają znakomicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Moje ulubione.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    wygląda super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię takie i na ciepło i na zimno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    prosty przeopis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie pulpety
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    dobre pulpeciki
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    lubię drobiowe pulpeciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !