Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
wino czerwone wytrawne | 125 ml |
burak | 500 g |
mąka | 2 sztuki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
jabłko kwaśne | 3 kilka szt. |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
wino czerwone wytrawne | 125 ml |
burak | 500 g |
mąka | 2 sztuki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
jabłko kwaśne | 3 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: