Sposób przygotowania

Mięso mielone wymieszać z posiekaną cebulą, bułką tartą i jajkiem. Przyprawić sola i pieprzem do smaku. Formować kulki,wrzucić do garnka z gorącą wodą, dodać kostkę rosołową.Gotować 20minut. Pod koniec gotowania dodać śmietanę wymieszana z mąką ziemniaczaną(jeśli jest zbyt gęste, dodać trochę wody).szybko wymieszać. Dodać koperek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pysznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo smaczne takie pulpeciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !