Sposób przygotowania

Czekoladę połamać na małe kawałki, stopić na parze wraz z masłem i mlekiem. Ostudzić. Jajka ubić z cukrem, dodać masło z czekoladą oraz mąkę. Miksować do czasu uzyskania kremowego ciasta. Średnią blaszkę wyłożyć pergaminem, wylać na nią ciasto, wyrównać powierzchnię. Posypać płatkami czekolady lub czekoladą startą na tarce o grubych oczkach. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec przez 25 minut. Po upieczeniu natychmiast wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostudzenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gubalina

    chce sprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    z tego co widze, wyszly perfekcyjnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !