Sposób przygotowania

Migdały sparzyć a potem jak zdejmiemy skórkę to je zmiksować , jak będziemy miksować to dodajmy odrobinę mleka , następnie do rondelka wsypujemy cukier i resztę mleka co nam został i to musimy zagotować . Do tego dodajmy mąkę ryżową , dodać migdały , mieszając podgrzewać przez 25 minut . Przekładamy do małych miseczek , a po ostygnięciu każda porcję posypać pistacjami. Podajemy schłodzone.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nie powiem, ciekawy, ciekawy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi sie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !