Sposób przygotowania

W jednej szklance mleka rozmieszać budyń,dodać cukier i mąkę.Resztę mleka zagotować,wlać przygotowaną masę budyniową,dobrze wymieszać żeby nie było grudek i dobrze wystudzić.Masło zmiksować z żółtkiem
, dodawać po jednej łyżce dobrze wystudzony budyń i dalej miksować.Do gotowego kremu budyniowego dodać 150 gram kokosu i wymieszać.Na spód foremki wyłożyć krakersy na nie warstwę masy kokosowej.Znowu krakersy i na wierzch masę kokosową.Resztę kokosu uprażyć na suchej patelni i posypać wierzch ciasta.Przed podaniem kilka godzin schłodzić.
Smacznego.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Rafaello ,ciasto moje, kocham cię jak własne zdrowie...Bądzże przy mni9e w każdej porze, w domu ,w pracy i w komorze....Wszędzie zechcę z tobą być, ciebie jeść ,o tobie śnić i nie martwić się, ze będę tyć!
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pewnie macie rację,że pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciasto na ocenę celującą!! rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !