Sposób przygotowania

Szklankę mleka zagotować, w reszcie mleka rozpuścić resztę składników na masę, wlać do gotującego się mleka, ciągle mieszając zagotować i ostudzić. Masło utrzeć, dodawać po łyżce przygotowanego budyniu, ciągle ucierając pod koniec wlać lekko tężejącą galaretkę ugotowaną na 1 szklance wody.
Na spód biszkopta dać trochę masy i przyrobić go drugim biszkoptem (zdjęcie). Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pyszne są takie ciasteczka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Chyba muszą by pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Szybkie i smaczne ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Szybkie i smaczne ciasteczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetycznie wyglądają te ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    muszą być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super ciacha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny przepis;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !