Składniki:
mięso wołowe bez kości | 50 dkg |
pieczarki | 10 dkg |
boczek wędzony | 5 plastrów |
cebulka mała | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 8 dkg |
śmietana | 15 dkg |
zielona pietruszka | do smaku |
tłuszcz do smażenia | 15 ml |
mięso wołowe bez kości | 50 dkg |
pieczarki | 10 dkg |
boczek wędzony | 5 plastrów |
cebulka mała | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 8 dkg |
śmietana | 15 dkg |
zielona pietruszka | do smaku |
tłuszcz do smażenia | 15 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: