Przepis i sposób przygotowania na: Babka kokosowo-miętowa .
Piec około 60min w temp. 180st.
Upieczone i ostudzone ciasto polać polewą czekoladową i posypać kuleczkami.
margaryna | 25 dag |
pastylki mietowe | 10 dag |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 7 łyżek |
jajko | 4 sztuki |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 1/2 szklanki |
likier kokosowy | 2 łyżki |
mleko | 1/2 szklanki |
polewa czekoladowa | 20 dag |
czekoladowe kulki | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: