Sposób przygotowania

Makaron połamać na drobne kawałki i gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości. Cebulę drobno posiekać i podsmażyć dodając przepuszczoną przez maszynkę szynkę, jajko i wystudzony makaron. Doprawić, wymieszać i z gotowej masy uformować 6 kotlecików po czym obtoczyć je w bułce tartej. Smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Takich kotletów jeszcze nie próbowałam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    napewno są smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !