Sposób przygotowania

Por oczyszczamy,myjemy i odcinamy korzen i zielone liscie.Biała czesc kroimy w cienkie paski.Jablko obieramy i scieramy na tarce do jarzyn,mieszamy razem z porem,dodajemy smietane.przyprawiamy do smaku,posypujemy koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !