Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i ścieramy na tarce,a czosnek przeciskamy przez praskę- dodajemy do mięsa, przyprawiamy, wbijamy jajko i wsypujemy bułkę tartą- wszystko dokładnie mieszamy.
Formujemy małe kuleczki- przykrywamy folią spożywczą i wkładamy na kilka godzin do lodówki.
Smażymy w głębokim oleju.
Idealnie komponują się z sosem żurawinowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawa nazwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo fajny ten przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo fajny ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    lubię czasem zrobić coś nietypowego!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    przepadam za nimi
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super, podoba mi się!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Nazwa powalająca,a kuleczki pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne napewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !