Sposób przygotowania

Filety doprawic sola pieprzem , Musztardę wymieszac z koncentratem.Posmarować tym jedną stronę filetów.Ogórka cebulę pokroić i nałożyć na posmarowanego fileta.Zrolować. Smażyć ok 15 min na oleju. Przed podaniem posypać posiekaną natką .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nigdy nie robiłam zrazów z ryb, koniecznie muszę wypróbować
  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super, muszę spróbować!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    no no ile to z ryb mozna zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne musi być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !