Sposób przygotowania

Miksujemy mąkę z cukrem , jajkami, mlekiem , olejem , proszkiem , imbirem i przyprawą do piernika . Jeszcze na koniec miód . Jeśli mamy formę w kształcie serca to wysmarujmy ją tłuszczem i posyp mąką i wypełnij ciastem piecz 45 minut w 200 st jak serce będzie stygło to masę marcepanową zagniatamy z cukrem pudrem i 1\\3 masy ufarbuj na różowo , białym marcepanem pokryj ciasto a z różowego zrób serduszka .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pięknie musi wyglądać w końcowym etapie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    trzeba takie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !