Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. Jajka wybić na talerz, dodać przyprawę kucharek, roztrzepać. Płatki rozkruszyć, wymieszać z bułką tartą. Filety obtoczyć w mące, zanurzać w jajku i następnie obtaczać w płatkach kukurydzianych wymieszanych z bułką tartą. Na patelni rozgrzać masło razem z oliwą. Smażyć panierowane filety na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna rybka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra rybka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny filet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !