Składniki:
kapelusze pieczarek | 5 sztuk |
papryka | 1 sztuka |
bakłażan | 1 sztuka |
oliwa | 1/3 szkl. |
ocet balsamiczny | 1/4 szkl. |
twarożek | 10 dag. |
bagietka | 8 kromek |
bazylia | - - |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
kapelusze pieczarek | 5 sztuk |
papryka | 1 sztuka |
bakłażan | 1 sztuka |
oliwa | 1/3 szkl. |
ocet balsamiczny | 1/4 szkl. |
twarożek | 10 dag. |
bagietka | 8 kromek |
bazylia | - - |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: