Sposób przygotowania

Podczas ucierania masła dodajemy kawałki marcepana , wbijamy jajka , mąkę i mieszamy , Przekładamy na blachę wyłożona papierem i pieczemy 20 minut w 180 st. Z podanych składników na kruche ciasto zagnieść ciasto i rozwałkować . I upiecz w temp 200 st. , posmaruj dżemem , przykryj ciastem marcepanowym . Następnie wyciśnij sok z owoców i połącz z cukrem i wstaw na ogień i mieszaj aż zgęstnieje . masę owocową rozsmaruj na mazurku i udekoruj według swojego uznania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    mazurki ja lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !