Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w kostkę warzywa obieramy i ścieramy na tartce , wstawiamy rosół wrzucamy warzywa i gotujemy 15 minut możemy doprawić po swojemu jeszcze , masło rozpuścić dodać odrobinę mąki, zasmaż , potem wlej śmietanę i dokładnie wymieszaj i tą zasmażką zagęścić zupę na koniec tylko wrzucamy umyty i poszatkowany koperek .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zupy są super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !