Sposób przygotowania

Karkówkę lekko rozbijamy, macerujemy przez chwilę w sosie sojowym i po posypaniu pieprzem smażymy na patelni teflonowej. Bób gotujemy w osolonej wodzie, zdejmujemy zew. błonki, dodajemy do mięsa, razem z pokrojoną cebulą. Dodajemy sos sojowy z macerowania i doprawiamy do smaku. Marchew i jabłko ścieramy, por tniemy na drobne paseczki, doprawiamy i mieszamy ze śmietaną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi by dobre bo lubie bób.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super przepis
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bób mam jeszcze zeszłoroczny w zamrażalniku, chyba spróbuję..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczny obiadek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !