Sposób przygotowania

Grzyby mun ugotować, makaron zalać wrzątkiem i odstawić pod przykryciem do napęcznienia. Na patelnię włożyć posiekany czosnek, olej, mięso mielone imbir i inne przyprawy oraz ugotowane i posiekane w paseczki grzyby mun. Smażyć ok 10 min. Makaron odcedzić włożyć do naczynia i przeciąć nożem kilka razy, dodać sos Łowicz i przysmażone mięso z grzybami. Papier ryżowy moczyć w letniej wodzie, nakładać po łyżce nadzienia i zwijać sajgonki. Smażyć na oleju na rumiany kolor, podawać z chińskim sosem Łowicz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !