Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać , pokroić. Cebulkę pokroić w drobną kostkę, koperek posiekać. Na pokrojone ogórki posypać cebulę, posolić. Wymieszać i odstawić na około kwadrans. Dodać koperek, pieprz, majonez i jogurt. wymieszać, doprawić do smaku według uznania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawa wariacja :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    teraz już wiem, jak się nazywa mizeria, którą często robię :)
  • 1
    5279fceea5620
    Opublikowano

    Ela_kocht_gern!

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    pychotka, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo lubie mizerię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam mizerie do obiadku pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariola17

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    to taki lubelski i zarazem polski sposób na mizerię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Podoba mi sie pomysł z koperkiem. pyszna mizeria!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna49

    uwielbiam mizerię z puree ziemniaczanym..
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    uwielbiam mizerię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię dodatek koperku w mizerii
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    bardzo dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !