Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciasto krówka

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopt jasny
biszkopt ciemny
masa krówkowa
krem budyniowy
biszkopty okrągłe

Przepis i sposób przygotowania na: ciasto krówka

Przepisy na biszkopt i na krem budyniowy sa w mojej ksiedze. Na Ciemny biszkopt ukladamy okragle biszkopty, ktore zalewamy kremem budyniowym. Na to kaldziemy jasny biszkopt i polewamy masa krowkowa, ktora wczesniej gotujemy gotujemy w puczce ok godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena/Madija 02.07.2012 15:58
pycha
adam1f 22.05.2012 00:08
dobre
adam1f 22.05.2012 00:08
dobre
adam1f 22.05.2012 00:08
dobre
Monika111 16.05.2012 10:40
zjadło by się do kawki :)
edyta44 28.07.2011 10:55
pycha
Agnik 29.06.2011 13:56
uwielbiam
kochanyptysiu 01.04.2011 09:25
pycha!
aguus 21.03.2011 13:10
Pyszności:)
Mariusz10 16.03.2011 22:17
ale super ciasto!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak