Sposób przygotowania

Maliny bez rozmrażania zasypujemy cukrem delikatnie mieszamy i zostawiamy na pół godziny.Ser przepuszczamy przez maszynkę jakieś dwa razy.Margarynę ucieramy na krem dodając po łyżce cukru pudru i cukru waniliowego a następnie po jednym żółtku i również po łyżce sera.Do malin dodajemy brandy i mieszamy .Tortownicę wykładamy folią aluminiową,warstwami przekładać pokruszone biszkopty,maliny,masę serową i tak do wyczerpania składników.Wstawiamy do lodówki na dwie godziny.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetny przepis...
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale pyszny deserek:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale pyszny deserek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !