Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy ze skórką potem odcedzamy i odłożyć niech stygną , filety solimy i panierujemy w mące jajkach z dodatkiem przyprawy do ryb i bułce tartej i usmażyć . Potem ziemniaki obieramy i kroimy w plasterki , rzodkiewkę tak samo rosół musimy mocno podgrzać . Przyprawiamy sola pieprzem i musztardą polewamy ziemniaki i rzodkiewkę a całość przekładamy do formy , dodaj jeszcze porcje ryby i całość krótko zapiekamy w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !