Sposób przygotowania

Śmietankę z cukrem i masłem gotować na małym ogniu do zgęstnienia.Żeby masa się nie zważyła można dodać odrobinę sody.Wymieszać z konfiturami z róży i gorącą wylać na mazuerk

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mazurek świąteczny, śliczny , smakowity, z polewą różaną na stole obfitym.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne tak nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie mam konfitury z róży:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny pewnie jak każdy mazurek
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    musi mieć ładny kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mam już konfitury z róży:) zostawię na Wielkanoc.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Mazurek z taką polewa będzie przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super polewa
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Tylko się mogę domyślać, jak wspaniale smakuje mazurek z tą polewą.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !