Sposób przygotowania

Dno blaszki wyłożyć biszkoptami. 2 szklanki mleka zagotować z kawą cappucino oraz 2 łyżkami cukru pudru i chwilę gotować na małym ogniu mieszając. Następnie 2 szklanki mleka zagotować i wsypać kokos i 2 łyżki cukru pudru. Pogotować chwilkę i odcisnąć kokos. Oba mleka oziębić i na każdej oddzielnie ubić śnieżkę. Ubić śmietanę, podzielić po równo dodać do śnieżek. Żelatynę namoczyć i dodać równo do mas (Można dodawać bakalie i rodzynki namoczone w rumie).
Na biszkopty wyłożyć ciemną masę, na nią biszkopty i rozsypć 2 łyżeczki cappucino, masę jasną oraz całą resztą biszkoptów, obłożyć wierzch ciasta. Czekolady roztopić w kąpieli wodnej i na zmianę oblewać biszkopty białą i ciemną. Niebo w gębie.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię na zimno
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię na zimno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !