Sposób przygotowania

Obierz marchewki, pietruszki i seler. Umyj i pokrój, włóż do garnka i zalej bulionem. Gdy się zagotuje, dodaj obraną cebulę / w całości /, ziele angielskie, listek laurowy, sól i pieprz.
Gotuj na wolnym ogniu ok. 30 minut. Dodaj ugotowaną na sypko kaszę jaglaną, dopraw śmietaną, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Uwielbiam tą zupę, tylko ja muszę mieć jakieś mięsko w zupie;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    anemon

    Tym razem była ugotowana tylko na wywarze mięsnym, ale czasami równiez gotuję ja z jakimś mięsem w środku, wszystko zależy od tego kto będzie na obiedzie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Jeszcze nie jadłam z kaszą jaglaną, muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam krupnik
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajny pomysł na krupnik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam krupnik
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    krupnik z kaszą jaglaną to dla mnie nowość. do wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ja też muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    robię w domu taki krupnik:) Jest rewelacyjny:) a Twój wygląda bardzo smacznie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobra zupka...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł muszę spróbować z kaszą jaglaną
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię kaszę jaglaną
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna zupka,lubię krupniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !