Sposób przygotowania

szynkę,cebulę i ser pokroić w drobną kosteczkę,natkę lub koperek posiekać a następnie wszystkie składniki wymieszać wraz ze śnietaną,białkiem i przyprawami do smaku solą i pieprzem,ciasto francuskie rozwinąć na papierze do pieczenia posmarować je nadzieniem zostawić brzegi do sklejenia ok 1,5cm i zawijać jak struclę następnie pokroić w plasterki grubości ok.2cm.i układać na blasze posmarować żółtkiem po czym upiec w temp.180st.ok.15min.podawać z zieloną sałatą na ciepło lub do piwa na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna przekąska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna przekaska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !