Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.Po schłodzeniu rozwałkować na grubość 5 mm.Pokroić radełkiem na prostokątne lub kwadratowe ciasteczka.Piec 10-15 minut w temp.190 st.C. Po wystudzeniu można polać roztopioną czekoladą.Ciastka można wyciskać też przez maszynkę

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak często słyszę o ciastkach ze skwarkami,że sama muszę zrobić bo jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię kruche ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    słyszałam ,że są bardzo kruche i smaczne ale sama nie robilam, ciekawe....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !