Sposób przygotowania

Ogórki, marchew, plastry cebuli i sól wymieszać i zostawić na 2 lub 3 godziny. Ocet cukier i pieprz zagotować. 1 szklankę oleju ulać do zalewy letniej i zalać ogórki. Wymieszać dodać pieprz, pęczek pietruszki i koper. Gotować to 20 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    Uleje... usiece... ;) A tak poważnie to ja z pytaniem, ponieważ widzę, a nie jest to zaznaczone - ogórki trzeba obierać, czy niekoniecznie? Widzę obrane, ale wolę ze skórką. I tak bym sobie zrobiła... Chyba nie ma znaczenia większego? I tak trzeba poczekać na sezon. Ogórkowy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna salatka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !