Sposób przygotowania

Z podanych składników na ciasto zagniatamy ciasto kruche. Wkładamy do lodówki, aby się schłodziło.
Następnie połowę ciasta rozwałkowujemy i wykładamy nim blaszkę. Na ciasto wykładamy masę makową. Wierzch przykrywamy resztą rozwałkowanego ciasta.
Pieczemy 45 minut w 170*C.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    no wygląda na pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny i na pewno smaczny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie ciasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pyszny napewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też robię makowca na kruchym cieście.
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    napewno pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !