Sposób przygotowania

Karkówkę pokrój w plastry. Obraną cebulę drobno posiekaj. Jabłka obierz, oczyść oraz pokrój na cząstki. Na patelni rozgrzej olej zrumień na nim karkówkę. Przypraw. Przełóż do brytfanki. Na tłuszczu ze smażenie mięsa zeszklij cebulę. Dołóż jabłka i żurawinę. Smaż kilka minut. Przypraw do smaku. Wymieszaj z mejerankiem i rozłóż na mięsie. Posyp kawałeczkami masła. Piecz 30 min w temp. 200 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    uwieliam karkówke:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !