Sposób przygotowania

Rozpuścić galareki (dać pół porcji wody). Do tężejącej galaretki zielonej dodać prażone jabłka , wymieszać. Wylać na biszkopt. Białko ubić i dodać czerwoną galaretke, wymieszać z galaretką. Nałożyć na masę jabłkową. Na koniec polać polewą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Galaretkowy puch - fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale 44 białka?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    śliczne takie kolorowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    miały być 4 białka. Pomyłka w zapisie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super ciacho;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    takie lekkie pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawe połączenie galaretki z białkami - jeszcze się z czymś takim nie spotkałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !