Sposób przygotowania

Żółtka doddzielić od białek. Białka ubić z cukrem , dodać żółtka, mąke z proszkiem olejek migdałowy i mak ,wymieszać.Piec ok 30 min. Przygotować krem. Dodać bakalie i kakao. Posmarować wystudzony biszkopt kremem , rozłożyć herbatniki . Polać polewą(utworzyć fale) i posypać rodzynkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciasto z makiem super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !