Sposób przygotowania

Warzywa starannie umyć.
Kapustę, po odrzuceniu zewnętrznych liści, poszatkować na cienkie paski. Jabłka i ewentualnie marchewkę obrać ze skórki i utrzeć. Cebulę obrać i drobniutko posiekać.
Wrzucić wszystko razem do salaterki. Dodać olej, doprawić do smaku solą i kwaskiem lub sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    klasyczna, smaczna surówka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !