Sposób przygotowania

Do gotowego rosołu włożyć brokułowe różyczki i ugotować 8 minut. Odłożyć jedną dużą różyczkę, pozostałą część zmiksować blenderem, skrobię wymieszać z małą ilością wody, dodać do zupy i doprowadzić do wrzenia. Rozlać do bulionówek, zrobić kleks ze śmietany, ozdobić różyczką brokuła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Lubię zupy-kremy :) mjami!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda świetnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię takie zupy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !