Sposób przygotowania

Oddzielamy białka od żółtek , żółtka musimy utrzeć z mąką i kilkoma łyżkami wody na masę gęstą , a białka ubite na pianę dodajemy do tej masy żółtkowej , maliny myjemy przekrawamy na pół dodajemy do ciasta , posypujemy troszkę soli , cukier waniliowy. Rozgrzewamy patelnię na maśle i wylewamy tą masę , po wyjęciu omleta posypujemy go cukrem pudrem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie i dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !