Sposób przygotowania

Filet z mintaja mielimy, następnie dodajemy do niego mąkę ziemniaczaną(2 łyżki), jajko (1 szt.), bułkę tartą (3 łyżki) oraz przyprawy Prymat: oregano, pieprz i sól ziołową. Całość zagniatamy i formujemy z niej okrągłe pulpety, które obtaczamy w mące ziemniaczanej. Pulpety gotujemy we wrzątku przez ok. 15 minut. Podajemy je z ziemniakami. Smacznego łasuchy!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a u mnie dzieciaki nie lubią pulpetów:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne takie pulpeciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    fajny pomysł!
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    delikatne , smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowe te pulepty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takich nie robiłam pyszne muszą byc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !