Sposób przygotowania

filety podzielic na czesci jak na kotlety, rozbic, posmarowac kazdy kawalek musztarda i oproszyc majerankiem, potem wymaczac w jajku i bulce tartej, smazyc od razu na rumiano

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Baaardzo apetyczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno będą mi smakowały;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    na ostro też dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !