Sposób przygotowania

Białka ubić na bardzo sztywną pianę.Pod koniec ubijania dodawać stopniowo cukier puder.Na wyłożoną papierem do pieczenia blaszkę wyciskać za pomocą rękawa cukierniczego,lub woreczka kółka w kształcie ślimaka z wysokim brzegiem.Piec w temperaturze 100 stopni C około 1 godziny.Koszyczki napełniać bezpośrednio przed podaniem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja mam dzisiaj koszyczki z ciasta francuskiego:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    uwielbiam bezy
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    piekne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo ładnie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajny pomysł
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zawsze z pączków zostają mi białka ...teraz wiem co z nimi zrobić...
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jakie śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.apetyczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    apetyczne!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam bezy ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam bezy ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam bezy ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Wyglądają cudnie a smakują jeszcze lepiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !