Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść kruche ciasto i schłodzić około 30 minut w lodówce.W tym czasie wysmarować foremki babeczek roztopionym masłem.Ciasto rozwałkować dosyć cienko wykrawać szklanką kółka i wylepiać foremki(około20 sztuk).Piec 15 minut w temperaturze 200 stopni C.Po wystudzeniu nadziewać kremem-budyniem-śmietaną i ozdabiać owocami.Smacznego

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię babeczki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    Kruchutkie babeczki lepsze od bułeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Takie babeczki cieszą oko i podniebienie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale apetyczne !!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    apetyczne,mniam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię upiec babeczki i zmieniam tylko nadzienie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !